Monday, November 12, 2007

Solucions ja.

Ha estat un cap de setmana dolent, el Barça ha tornat a fer el ridicul a Getaf, els jugadors no saben a que juguen i l'entrenador va tant fumat que ja no reacciona.

Crec que és el moment de fer canvis, encara hi som a temps, però no per possar un parxe, sino per començar un projecte nou, i si avui en dia hi ha un entrenador que sigui capaç de treure'ns dels merder on ens hem possat els últims anys, es un senyor portugues que ha entrenat a Anglaterra i es diu Xose.

Necessitem un entrenador que sigui fort dins del vestuari i que tingui ous de sentar als jugadors que només els queda el nom.

A favor té que en aquest moment esta disponible, que coneix la casa, i la lliga espanyola.

En contra té a la premsa en contra sobretot Sport, una fitxa molt alta, la plantilla no el voldrà ja que els farà corre.

Si el canvi es produeix ara encara som a temps d'agafar al madrit abans de que ens tregui massa punts, tot i que tampoc es que vagi massa bé, al menys els jugadors li possen ganes, crec que es un efecte Capello, encara tenen una bona preparació física, en canvi el barça camina i fa rondos als entrenos.

VULL A MOURINHO D'ENTRENADOR, JA!!!

No comments: