Friday, November 09, 2007

Montilla a l'atac



Fa uns dies el president de la Generalitat el "muy Honorable" Sr. Montilla, va fer unes declaracions a Madrit amenaçant amb problemes si no es solucionaven les crisis obertes a Catalunya, no han faltat els palmeros del PSC i algun d'ERC com Carod magnificant aquestes declaracions.

Jo en canvi crec que no son més que una cortina de fum per evitar que es pugui criticar al seu govern d'aquests problemes, així dona la culpa al govern espanyol, com si ells no en tinguessin de culpa tots aquest mesos. El més fotut es que crec que s'ha equivocat, ja que ara el que li interessa més al PSOE són les eleccions del març i si per alguna raó no té un bon resultat a Catalunya, que es un dels seus baluarts, ja pot despedir-se de guanyar-les.


Un altre tema a part es l'amic Jose Luis Carod Rovira (ui perdó Josep Lluis), ERC ha perdut el rumb definitivament, s'esta convertint en la secció nacionalista del PSC, fins quant les bases d'ERC aguantarant a la poltrona a Carod i els altres? Quant Carretero i algun altre donaran un cop damunt la taula? Tot si val per mantindre el poder?
Que vigilin que un mal resultat a les eleccions nacionals pot forçar les coses molt, que passarà si el PSOE no suma amb ERC i IU, i necessita a CIU i PNB?
Aqui a les Terres de l'Ebre aquesta setmana hem tingut una petita crisi per veure qui dona el pressupost més elevat d'inversions a les nostres terres, la clàssica polèmica barriobajera "pos jo la tinc més llarga" Si entre socis de govern es barallen més que no en l'oposició, també a Deltebre hi ha friccions. Si al final hi ha mals resultats a les generals, que passarà amb amb aquestes friccions? ja verem...

No comments: