Tuesday, November 06, 2007

Banyeres Blog



Avui hi ha commoció a internet, un dels blogs que més admiro i al que estic enganxat amenaça en tancar.

Estic parlant del blog de l'Enric Banyeres, respectat periodista, va ser director d'esports de La Vanguardia, que cada dia analitza el món del futbol i del barça en concret des del seu blog.
En aquest blog s'ha creat una comunitat de gent, que amb les seves opinions fins i tot han influenciat alguns dels programes de futbol de la tv, i fins i tot es diu que algun fitxatxe del barcelona d'aquest any (Yaya Touré) Els confident, Capità Forceps, Moises, Enterrador, Dr. J, Toni K, i els blancs Oscarini i Aaron Z. ens passem els dies esperant l'ansiat post del Banyeres per després criticar-lo o donar-li la raó.
De Banyeres dir que per a mi és el mestre, a part de pensar igual que ell en lo futbolistic, fins i tot els dos som Nuñistes-Vangalistes- Mourinhistes i no ens avergonyim de ser-ho.
Però vet aqui que un comentari noctur sobre dones que fumen, pot fer que el bo d'Enric tanqui el blog, al menys farà que durant uns dies no l'actualitzi cosa que ja es prou greu, no se que farem els que estem engyanxats.
Anims Enric, torna aviat.
Us invito a que entreu i us agradarà http://banyeres.blogspot.com

No comments: