Wednesday, November 07, 2007

Schuster



Cada vegada que parla Schuster provoca polemica, ja en la seva etapa de jugador la va armar més d'una vegada

Com a minim de poc afortunades podem catalogar les seves paraules després del partit contra el Sevilla de l'altre dia, on va preguntar d'on era l'arbitre, i com que era català va comentar que tot estava dit.
El més greu que després diu no haver dit res, i que la culpa és de la premsa.
Jo em pregunto perque en futbol els arbitres no poden arbitrar als equips de la seva comunitat autónoma, en altres esports aquest problema no passa, arbitres catalans arbitren al Barça o a la Penya i no hi ha cap dubte de la seva professionalitat, si són dolents ho són sense tenir en compte on van nèixer.
En futbol no, que el futbol esta molt més polititzat? Es possible, però no hauria d'afectar, suposo que com els arbitres no són professionals, però actualment cobren com a tals, per tant haurien de poder arbitrar a tothom.
Tornant al impresentable de Schuster, no entenc com aquest tio que cada vegada que obre la boca la fastidia, pot entrenar un club com el madrit, no ho entenc, no entenc com aquest tio pot exigir disciplina als seus jugadors, si quan va ser jugador era el més indisciplinat de tots, fins al punt de marxar amb taxi d'un camp de futbol després de que el canviessin ( FinalCopa d'Europa Barça-Steraua a Sevilla) I el més greu es que ara ho conta com una gracia, quan vergonya li hauria de fer.
Espero que les coses li vagin el pitjor possible, tant a n'ell com al seu equip...

No comments: