Wednesday, November 28, 2007

Els bascos i Magdalena






Ahir al parlament espanyol es va viure una sessió bastant moguda.
Per una banda CIU i el PP i ERC van votar a favor d'una proposta de IU de reprovació de la ministra de foment, cosa que no és massa habitual. Per l'altra el PNB i el BNG van votar a favor de la Magdalena i del PSOE sense tenir en compte altres consideracions, casualment els dos partits actualment governen gracies al PSOE.







Aquí ningú es rasga les vestidures, a CIU durant els anys que donava suport al PP no li deixaven passar ni una, ara el PNB a canvi del suport encara treurà més benefici econòmic del que té, que el té tot.

Per a quant ens sentarem a parlar de les balances fiscals? Per a quant Catalunya tindrà el mateix que tenen els bascos? Per que no podem disposar del que nosaltres cotitzem? A nosaltres des de la meseta ens tracten d'insolidaris per demanar el que es nostre, als bascos no s'atreveixen a tosir-los no sigui que s'enfadin.



Al Pais Basc es impensable un caos com el que ens afecta a nosaltres aquest dies.


Mentre Barcelona i Catalunya s'afona els grans catalanistes del PSC, que són un partit propi (je, je, je) no són el PSOE voten a favor de la Magdalena, en contra dels entiment del poble català, després critiquen a altres per demanar el dret de decidir.
I mentre la protagonista en questió té massa feina anant a la peluqueria, ja que es veu que n'ha possat una al ministeri, i fa tard al debat del parlament. Dimissió ja!!!




No comments: