Monday, November 19, 2007

Antifeixistes? No, gamberros

Aquest cap de setmana a les noticies ens han informat com un grup de manifestants antifeixistes han acabat a cops contra els mossos d'esquadra, i com 22 agents han estat ferits en les trifulques.

La noticia i els fets em fan tenir una serie de reflexions:

- Tot i dir-se antifeixistes no ho són, i es més a mi personalment que em considero antifeixista m'ofen que se'ls identifiqui com a tals, són gamberros antisistema, que aprofiten una manifestació antifeixista per fer de les seves.

- Som l'únic país del món on quan la policia s'enfrenta a manifestants el major número de ferits són de policies, com pot ser? alguna cosa falla a la conselleria d'interior.

- Avui al diari tenim la noticia que els mossos tenien ordres de no actuar, com s'enten això?


Les imatges dels fets son clares, gent que agafa valles de ferro per enfrontar-se a la policia i es dirigeixen cap a la conselleria d'interior, on hi ha uns quants (pocs) mossos protegint-la, els tiren de tot, valles, perdres, i és en aquest moment quan actuen els antiabalots (tard). Per sorpresa de tothom només hi ha 7 detinguts, quan a les imatges ja es veu més de 7 persones fent el bretol.

Que li passa a Saura, que té temor de perdre els pocs vots que té, realment aquesta gent són els votants que volen els ecosocialistes d'iniciativa?


A Saura el va fer Montilla conseller d'interior per això, per a que es desgasti, ja que va ser l'únic conseller del tripartit anterior que no va patir un desgast. Però ara els que patim un conseller d'interior dolent i lamentable som els ciutadans. Un altre dia ja parlaré de la seva senyora i la política ecologista de l'Ajuntament de Barcelona.

6 comments:

Anonymous said...

Quan parles d'ecologia recorda també els 23 anys del teu partit, i el que ens van fer fa només 4 anys, vendre'ns per milions i poder a costa de la nostra aigua

Unknown said...

El que em molesta es que es vagi amb l'etiqueta de verd i no es compleixi ni amb uns minims de dignitat, sino només cal preguntar-ho a la gent de Collserola el que s'esta fent en la montanya...
Sobre lo del meu partit, que jo sapigue no tinc cap carnet que digui que soc d'un partit, trobo que és faltar al repecte a moltes persones que tenen la valentia de estar compromeses amb politica, fer-me particep d'un partit.
Jo tinc les meves idees independenment de partits, i les expresso lliurement en aquest blog.
Que dius que CIU no es ecologista? et dono tota la raó, però es que tampoc demana el vot per ser-ho, en canvi Saura sí que el demana als verds.

Anonymous said...

A veure, Pepo, per punts:

1- És demagògia dir que es va de verd i "pregunta el que s'està fent a Collserola...". Parla clar a què et refereixes i llavors es podrà debatre. En tot cas sí que és un partit verd -entre altres coses- i evidentment que comet errors com tots. D'aquí a dir que ja no és verd, reitero, és demagògia. Et dic que és verd perquè des de que estan al govern del país han multiplicat per dos el pressupost de medi ambient, han aturat el transvasament, han obert l'oficina contra el canvi climàtic, han creat molts més parcs naturals nacionals, etc. També Joan Herrera al Congrés esta tip de demanar el tancament de les nuclears, de criticar ZP per no complir acords de Kioto, etc. A més estan federats al partit verd europeu. Si tot això no és res, tu mateix. L'etiqueta se la posen perquè volen i reitero, tothom s'equivoca.

2- Tothom sap de quin peu gastes políticament a Tortosa. I al consell comarcal. I el que tu vas dient a la gent. Aquest partit és CiU. Encara que no hi milites creus amb la majoria de les seves idees. Per tant, no sé perquè t'has de molestar tant. És més, l'argument de que Interior va malament per ICV és de CiU que a l'igual que Acebes fa demagògia utilitzant la seguretat a Espanya. És culpa del PP que matesin un noi antifesicista Madrid? La conselleria d'interior de la CA de Madrid està governada pel PP, no? No cal fer demagògia quan es parla d'accidents, agressions i desgràcies.

3- CIU sí que ha dit que és ecologista en una assemblea a Tortosa fa uns dies, al teatre Felip Pedrell. Literalment estan a favor d'aturar el canvi climàtic però no renuncien a l'energia nuclear, transvasaments i urbanitzacions disperses... Això si que és falsetat política.

4- El que menysprees a algú ets tu quan en to de burla dius "els pocs vots que té Saura". A la vida no s'ha de mirar qui en té més o menys, sinó la coherència i la trajectòria.

5- Et recordo algo que has obviat: CiU passarà a la història de les Terres de l'Ebre com el partit transvasista que va pactar amb el PP. Si això és ser nacionalista que baixe la Cinta i ho digue... I vorem que passa al març amb Duran... Potser tornarem a repetir la història. I LA DIGNITAT, QUI LA TINDRÀ LLAVORS?

Unknown said...

Anonim de les 4'06
Per punts també.
1. Ja ho deus entendre de que parlo quan comentes que es cometen errors.
2. "el que tu vas dient a la gent" jo que sapigue mitings politics no en faig. Si saps quin peu calço es perque has entrat al meu blog públic, en el qual opino el que em ve de gust opinar. Segurament sobre la comunitat de Madrid i la Espe estaria bastant d'acord amb tu.
3. Com no milito a cap partit, no me n'entero si a una assemblea Felip Puig diu una cosa o un altra, pero quan comento lo que no és ecologia ho feia donan-te la raó, no era en tó ironic, crec que CIU no és ecologista i ho podria ser més.
4. Quan dic lo dels pocs vots, no es en tó de burla sino de crítica pels fets, pero ho dic en un context que intenta entendre perque li han donat a Saura interior, que segueixo pensant que és per cremar-lo, no ho penses?
5. En el punt 5 res a dir, certament CIU la va cagar pactant en el PP, i donant suport al trasvassament, i et dic clarament que Duran i CIU la tornaran a cagar si donen suport a Rajoy.
Jo opino lo que vull, sí, pot ser sí, que la meva ideologia esta més prop de CIU que de IC, però no m'amago de les meves opinions, i menys en el meu blog, podria parlar només de cinema, però a vegades m'apeteix parlar de politica. Si has de personalitzar tant, t'agrairia que ho feses donant la cara, com faig jo, i així estariem en igualtat de condicions per poder criticar, no creus?

Anonymous said...

reitero que no comparteixo la meitat de la meitat del que dius i no contrargumentes amb arguments, valga la redundància.

per què dius que no és verd?

creus que menys vots és menys qualitat i legitimitat?

tranvasament ok

pp madrid ok

però ciu si pacta amb el pp també estaràs a prop d'ells?

jo també opino el que vull i m'agrada el que tu ho facis, però si jo vull ser anònim tu no tens perquè obligar-me.

Unknown said...

Jo no t'obligo a opinar res, has estat tu el que ha personalitzat, si vols continuar sent anònim endavant.
Sobre les teves questions, jo no dic que no sigui verd, que cada u sigui el que vulgui, el que jo dic és que si agafes una bandera (sigui l'ecologisme, o el nacionalisme) has d'actuar en consequencia sempre i quant per algun motiu no es fa, es pot criticar.
Menys vot no es ni menys qualitat ni menys legitimitat, el que passa es que quant estas al govern, ets el govern dels que t'han votat i dels que no, i si ets un partit minoritari o en poc suport, és molt més dificil governar, ja que la majoria de les teves idees, la gran majoria dels votants no les comparteixen. I es el que penso que esta passant a IC i a ERC, són partits que no estaven fets a governar i costa molt trobar el seu espai, sobretot si el partit majoritari del govern en aquest cas el PSC tem que li treguin vots i no ajuda massa.
Ja he comentat que serà una cagada un pacte entre CIU i el PP actual, però ciudado el PP de l'any 2000 no era l'actual, que crec que es l'extrema dreta. Com ja he dit en aquest blog considero que Catalunya es mereix un president millor que Montilla, per mi personalment crec que Saura seria millor president que l'actual, i seria millor president que conseller de l'interior. També considero que dins del PP hi ha gent molt capacitada, que no son ni Zaplana ni Acebes.
Si el PSOE perd els eleccions no se que pot passar la veritat.
El que si penso es que el partit majoritari ha de governar, si el majoritari és el PP serà una incognita com pactarà. Ho verem al març.