Thursday, November 15, 2007

Catalunya té un problema: José Montilla


És increible però cert, cada vegada que obre la boca el nostre insigne (o indigne en aquest cas) presidente Montilla la pifia, ahir al debat del parlament però va reconeixer que ell era el problema.
Montilla és un politic gris, no se si serà bo o no en la feina del dia a dia, però per representar a un país i un carrec tant representatiu com el de president de la Generalitat no serveix.
Els seus antecessors en el carrec eren persones amb carisma, Maragall i sobretot Pujol eren liders nats, Montilla s'ha de guanyar ser lider, i ho fa amb la por, el seu cap de la guardia pretoriana Saragossa, vigila que l'ordre imperi dins del partit, i si no comparteixes els idearis fora, com Maragall i la seva dòna.
Estem davant del pitjor president de la Generalitat de la història.
Jo soc dels que en un principi l'Artur Mas no m'agradava exactament pel mateix, crec que té poc carisma, però en comparació amb Montilla li sobra, si a més unim que sap parlar i que té un certificat escolar ja supera en molt al Molt Honorable actual.
No hem d'oblidar que Mas ha guanyat dues eleccions al parlament seguides, no ha governat perque els independentistes d'esquerra prefereixen un mal president i ells ser important que no que Catalunya vagi bé.
Ara Montilla es juga molt, i crec que al PSC li interessa que a Madrid guanyi el PP, ja que així ja tindran excusa, si torna a guanyar Zp i torna a nombrar a la Magdalena Ministra de Foment quina cara farà Montilla?
Jo de CIU si aconsegueix un bon resultat, mes de 10 diputats, faria que governés el partit més votat però en el cas del PSOE en efectes retroactius, si que governi el més votat es bo a Madrid també ho és a Barcelona i Catalunya.
O sigui que al març, depen de com vagin les coses, ens podem trobar amb Duran de ministre i Mas de president, i Montilla el problemàtic a l'atur, d'il·lusió també es viu diuen a la meseta...

No comments: