Wednesday, October 31, 2007

ZZZZZZZ

Després del parentesi futbolero, 2 gols i una parada al madrid, no esta mal, seguirem amb el desenvolupament normal del blog.




Aquest dies el PSOE esta fent una campanya utilitzant la Z, de Zapatero. A 5 mesos de les eleccions y a falta d'altres merits els assesors socialistes han d'apostar amb la imatge del president.

Amb tres anys i mig de govern zp, podem dir que les coses han estat com a minim mogudes, el que ha fet que les enquestes a aquestes altures reflexin una tendencia a uns resultats igualats, cosa sorprenent en aquest país que el normal seria una majoria absoluta del que governa si ho fa be.

Pero sembla clar que el que es diu be no ho fet massa. Penso que han arriscat massa en una primera legislatura, han aprovat lleis molt conflictives com la dels matrimonis gais, sense fer un debat previ, han negociat amb ETA pero d'amagat, crec que el més valent hagues estat obrir un procés negociador en tots els partits, com es va fer a Irlanda, i per acabar-ho d'adobar té els problemes amb les obres a Catalunya, que es on sembla ser que es decidira tot.

El PSOE a Catalunya no guanyarà les eleccions estatals, ja que ja les té guanyades, pero es on pot perdre-les. Si el votant socialista de tota la vida no es mobilitza, si la gent del cinturó roig, que és on esta tot el follon del AVE esta enfadada i no vota, li pot restar vots que seran decisius per mantenir la presidencia.

A nivell de Catalunya, potser per al tripartit seria fins i tot bo que a Madrid governi el PP, així tindrien l'excusa que ara no tenen per justificar la seva incompetencia i inoperancia.

Crec que si el PP es centres, es deixes de primos, i fes un programa de centre com va fer la primera legislatura d'Aznar, posaria en una posició més dificil les coses al PSOE, en la nefasta oposició que han fet fins ara només els tenen a uns pocs punts a les enquestes.

Els dos principals partits de l'estat pareix que juguen als disbarats per a veure qui ho fa pitjor.

Al març tots a votar a veure que passa...

No comments: