Tuesday, October 16, 2007

Al Gore

Fins on arribarà Al Gore i el seu documental Una veritat incomoda?
Va armar-la als oscars, també va triumfar als Emmy, li donen el princep d'asturies, i ara el nobel de la pau.
Quina llastima per al món que els lladres de la familia Bush i el seu lobby del petroli i de la Fox li robessin les eleccions, m'hagués agrada't veure com ho hagués fet de president.
Si pensem una mica potser el món seria molt diferent a com és ara, i no només amb el tema mediambiental. Amb una administració que buscava la pau amb els palestins com era la adminitració Clinton, amb menys pressió del lobby jueu que els republicans. Hagués tingut lloc 11s? Sense 11s no hi ha guerra de Afganistant ni d'Irak, que es va fer per matar "l'home que va intentar matar al meu papa" paraules textuals de Bush fill. Per tant si no hi ha guerra d'Irak no hi ha 11m, i el PP poder encara estaria en el govern, Aznar no hagués tingut a l'amic George i no s'hagués fet la famosa foto de les Azores.
Les coses haguessen sigut diferents, els Estats Units anirien millor, com en la època de Clinton, els moviments d'esquerres radicals que han aparegut a Sudamerica que s'enfronten a Bush no tindrien lloc, ja que no hi hauria un dolent oficial.
Crec que el món seria molt millor, només si a Florida haguessen sabut contar correctament i els americans no fossin com són, per acceptar un resultat fraudulent.
L'any vinent al 2008 hi ha eleccions als Estats Units, segueixo dient que crec que s'hauria de poder votar ja que el resultat ens afecta a tots. Pareix ser que la Hillary Clinton té tots els numeros per ser la candidata demócrata, sent la primera vegada que una dona pugui ser presidenta dels Estats Units, sempre i quant un senyor que la coneix prou bé anomena't Al Gore no anuncii le seva candidatura, perque possats a guanyar coses només li queda guanyar de forma oficial les eleccions, guanyar-les ja les ha guanyat una vegada peró no ha estat president (com el Mas) aquest cop segur que es contarà bé... o no?

No comments: