Monday, October 29, 2007

Series de Tv



Estem vivint una epoca de gran proliferació de series de tv de gran qualitat. Aquí es fan series de qualitat però sobretot es una època dorada als Estats Units.

Les cadenes de tv estan pegant-se per comprar les novetats de cada any als Estats Units, la nova temporada de series que ja han triunfat com House, Anatomia de Grey, Shark.

Ara les series de tv tarden molt menys en arribar aqui, cosa que es una ventatja pero també té inconvenients, com el cas de House que em d'esperar que la facin als Estats Units, o el cas de Heroes que també encara esta per la segona temporada,(exactament per l'episodi 6 vist el divendres al USA) i ens deixa amb la mel als llavis que passarà amb l'animadora i companyia.

Però tot i aquesta bona època que viuen les tv, aqui al nostre país encara hi ha cadenes que no s'atreveixen a apostar per una serie de ficció en primtime, és el cas de TVE. Quan els seguidors d'una serie ens enterem que té els drets TVE ens possem a tremolar, maltracten a la majoria de series, fins i tot les més premiades, com "El Ala Oeste de la Casa blanca" considerada per molts la millor serie de ficció de la historia la fan a altes hores de la nit i sense horari fixe. El mateix passa amb altres series com Smallville, que sempre depen la seva emició que no hi hagi un partit de tennis, futbol, padel, caniques per veure-la.

En això crec que Digital+ té les coses molt més clares, aposta cada any per series deconegudes aqui, i habitualment encerta, sobretot en els canals FOX o AXN, o fins i tot en el Plus on ha estrenat Roma o Little Britain.

Espero que les noves temporades arribin prompte i puguem veure qui treballarà per a House, si Meredith Grey seguirà treballant a l'hospital de Seattle, si Peter Petrelli ha matat de veritat a Sylar, si el president Barlett seguirà governant tant bé com fins ara,i moltes coses més que haurem de esperar per enterar-nos del que passa, o si som freakis de veritat podem baixar les series en anglés per internet, cosa que em consta que en Heroes esta fent molta gent i que el dia següent de la seva emisió als USA ja esta subtitulada...

No comments: