Friday, October 26, 2007

Catalunya es el tercer món?

Ja fa uns dies que aquesta pregunta recorre el carrer.
La gent comenta que les coses que ens estan passant aqui no passen ni al tercer món.
Si ho pensem un moment no deixa de ser veritat.
Les obres que estan fent a Barcelona, no fan més que caure i atrassar-se, la gent per anar a treballar ha de sortir 2 hores (o més) abans de casa, i el govern no diu res al respecte.
Jo no tinc massa bona memoria pero crec recordar que en epoques passades això no passava, era la epoca del president Pujol a la Generalitat, on les obres es feien, podien tardar més o menys però no eren l'esperpent que són ara amb el tripartit.
Només ens cal recordar totes les obres que es van fer a Barcelona per als jocs olimpics, no recordo que es produis cap "socavon", paraula que ja es famosa en el vocabulari de renfe.
Pot ser que el que fa falta es que no hi hagi el mateix partit a Madrit que a la Generalitat, així al menys els membres del govern li podran donar la culpa al govern central cosa que ara no fan, o ho fan en la boca petita, pero podem estar tranquils ( o no ) al març hi ha eleccions generals i en els merits que esta fent el PSOE s'esta guanyant perdre-les i passar a la opoZiZio.
Pero veus l'alternativa, el Mariano, el del primo, i penses que poder tenir el que ens mereixem o poder encara podria ser pitjor.
PD: Alguna casa d'apostes ja ha començat a apostar si el 2010 la sagrada familia encara existirà, jo no apostaria massa a favor veient el que passa...

No comments: