Wednesday, October 24, 2007

Canvi climatic, Al Gore 2

Aquesta setmana hem tingut per Barcelona al Sr. Al Gore amb la seva veritat incomoda.
Com deia en l'anterior comentari, no se fins on arribarà, a 200.000 euros per conferencia, hi ha ciutats que es barallen per tindre'l, entre elles he lleguit avui al diari: Tarragona.
El que més em sorpren és el rebiug que causa el senyor Gore en una part de la gent, en els comentaris de la Vanguardia una majoria opina en contra de tot el que diu, això si sense dades, crec que estan en contra no pel que diu, sino per qui és.
Al Gore era un estudios del tema abans de ser sots-president dels Estats Units, crec que ell no pot evitar ser el que és, ric i americà, i es això el que provoca rebuig.
Si analitzem el contingut de la conferencia o de la pelicula, no deixa de ser curios com el que més hi ha son dades, que si el CO2 pot arribar a x, que si la capa de gel és y, etc. Crec que es pot estar d'acord en que és un poc alarmista, però s'ha de pensar que esta dirigint-se sobretot a la societat americana, la qual això del medi ambient tant li fot, i has de crear alarma per poder cridar l'atenció i que t'escoltin. Hi ha una serie de cientifics, entre ells el primo de Rajoy (pobre home, en quin envolic l'ha fotut el seu cosi Mariano) que no creuen en el canvi climàtic, o que creuen que les dades donades per Gore no són alarmants, ja esta bé, però si d'aqui a 25 anys ja no queda gel al pol nord i l'aigua de mar fa que canvien les temperatures, i comenci una glaciació, jo prefereixo estar preparat amb l'abric a punt.
Espero veure qui té raó, tant de bo, seguint fent les coses que fem ara no passi res i tot torni a la normalitat, les temperatures de la terra baixin per si mateixes i el CO2 al final sigui bo per la salut.
No se, com molta gent pensa o deixa de pensar, a mi tant se me'n dona, si hi ha una glaciació sempre he dit i ho mantinc que a mi ja m'agrada el fred...

No comments: