Friday, May 30, 2008

Indiana Jones i el Temple Maleit



Semblo Antena 3 aprofitant l'estrena de la nova de Indy per parlar de les antigues.


Era l'any 1984, havien passat tres anys des de la primera aventura de l'Indianan Jones a la busqueda de l'arca perduda, va ser una història que va encantar a la gent.


Per donar-li un toc més exotic que a la primera part es porta al protagonista fins a la India, amb un antagonista de luxe amb el monjo seguidor de Kali, Mola Ran, que tenia l'afició de arrencar el cor a la gent, penso que es un dels millors dolents de la història del cine.


Per donar la replica a Indy, es va contractar a Kate Capshaw, una actriu rossa que donava al seu personatge moltes dosis d'humor, el més destacat es que aquesta noia finalment es va casar amb el director Spilberg, que va arribar a dir en broma que molt heroi indiana però fionalment qui es va quedar amb la noia va ser ell.


L'actor Harrison Ford durant el rodatge de la pel·licula va patir una hernia que el va fer deixar el rodatge uns dies, diuen que va ser per pujar a elefant.

Durant el rodatge es va descobrir que la Kate tenia molta por a les serps, i va deixar de gravar algunes escenes amb serps, pero a canvi va gravar les escenes amb insectes que hi ha a la peli.
Es va montar tot un pont de corda uns inginiers que treballaven a una presa allà prop, el pont es verdader, i el director Spilberg no es va atrevir a creuar-lo ja que té vertig, com jo, en canvi l'actor Harrison no tenia cap problema.
Es una pel·licula més fosca que l'anterior però no deicxa sde ser una aventura trepidant, a mi m'agrada el to més obscur que agafa, no es tant per a nens(del que peca penso la, arrel d'aquesta peli es va crear la nominació de 13 anys per veure pelis.

No comments: