Monday, May 05, 2008

EL PUTO BARÇA

Bueno finalment ha acabat aquesta fotuda lliga, el madrit ha tornat a gunyar-la i no es pot dir que sense ganes o sense mereixer-ho, ahir els ultims minuts van ser amb dos "collons", com haurien de jugar els nostres.
El tema del barça es un altre, es lamentable l'actitud dels jugadors i que ahir vulguessin jugar, i en fessin 6 al valencia que fa uns dies ens va eliminar de la copa.
Es necessaria una neteja profunda dels vividors que hi ha al vestuari, els Ronaldinhos, decos, marquez, i altres han de marxar.
Es lamentable que encara ens diguin que portaran a Guardiola d'entrenador, pot ser que el Pep serà un gran entrenador d'aqui a uns anys, ara en la situació que hi ha el que es necessita es a un gran entrenador i a poder ser el més dur possible, jo en la meva modesta opinió dono dos noms, el primer com ja vaig dir fa mesos es el desitjat Jose mourinho, el millor entrenador que hi ha a Europa, coneix la lliga i la casa, l'altre tot i que penso que sera polémic seria recuperar a l'amic Louis Van Gaal que marxa de l'AZ i estara a l'atur, potser no agrdara el seu caracter pero fins i tot l'ultim any que no anaven massa be les coses va fer un 10 de 10 en partits de xampions.
I si no saven arreglar la situació que marxin cap a casa. Els laporta i els terroristes que hi ha a la junta.

No comments: