Monday, August 03, 2009

Crisis...

Si estem en crisi, almenys això diuen, perque la gent continua marxant de vacances com abans, com sempre, potser ara s'ho miren més alhora dels gastos, però marxa marxen igual.

Sobre la crisi econòmica s'han dit moltes coses, alguns ja fa anys que les diuen, com per exemple el memorable Leopoldo Abadia que fa anys que va anunciant la crisi ninja, i explicant-la de forma planera.


El més greu de la crisi a l'estat espanyol va ser la seva negació durant mesos, i algunes mesures populistes (eleccions) però poc adients a la crisi, com els 400 euros.

Altres paisos si que van fer els deures i ara estan millor preparat per sortirse'n que els espanyols, una llastima perque veniem d'uns anys d'abundancia econòmica que si agessim ahorrat, ara podriem fer politiques més agressives contra la crisi, i no basar-ho tot el PlaE, o Z.

Part de culpa de com estem la tenen els governs, i ara el socialistes manen a tot arreu, per tant la crisi es culpa dels socialistes, potser no del seu inici, però si de la seva evolució.


Parlem de Catalunya, hem fet un estatut que en aquest moment nomes serveis com a paper de WC per al senyor Montilla, Zaragoza i companyia, acorden amb els seus amics del PSOE un finançament que podria ser bo en altres circumstancies, però que queda lluny de l'acordat a l'estatut, votat per tots els catalans, per tant es un acord ilegal.

A més estan les ERO de les multinacionals, ara el més greu esla de NISSAN, encara recordo a Montilla i Carod anant a Japó per evitar-ho i venent-nos que havia estat un exit, gastant-se un paston diari

No comments: