Wednesday, June 13, 2007

Una grata sorpresa

El divendres passat al matí, mentre mirava el diari del dia, vaig descobrir que per la tarda feien una xerrada a la cambra de comerç de Tortosa del Francesc Sanuy, el que va ser conseller de comerç de Jordi Pujol i ara es contertulià del Bassas a Catalunya radio els dimarts, juntament amb el Foix i el Portabella, es la tertulia més interessant.
Vaig decidir anar-hi, la conferencia, xerrada, anava sobre les infraestructures catalanes i la falta de inversió des de Madrid. N'hi va haver per a tots, la caixa, Iberia, renfe, la generalitat, els catalans en general, els madrilenys, tot dins d'un to més semblant a una tertulia d'amics que no pas a una conferencia económica, encara sort que el to era distes i que vam riure molt, ja que les prespectives i el contingut era totalment negatiu.
Al final arribaves a la conclusió que el sr. Sanuy en sap molt de tot, i que catalunya esta fatal, que som els tontos de la pelicula, paguem i paguem sense queixar-nos, i encara volem ser politicament correctes respecte a Espanya.
Ja verem com acabarem, jo vaig acabar feliç d'haver pogut gaudir d'una xerrada tant interesant, llastima que molta gent no se'n va enterar, ja que no estaba ple...
P.D. Es una de les coses que hem d'aprendre a fer a Tortosa, quan es fa un acte hem de publicitar-lo més que arribi a la gent, i no fer coses al mateix temps, ja que em consta que hi havia un concert a la mateixa hora, a vere si ho aprenem...

3 comments:

Jesús M. Tibau said...

Sóc escriptor especialista en relats breus, com ara el recull Postres de músic, i des de no fa gaire temps, també blocaire convençut.
Al meu bloc de temàtica literària, Tens un racó dalt del món (títol del meu primer llibre i també un anagrama del nom del meu poble, Cornudella de Montsant, tot i que fa molts anys que visc a Tortosa), hi poso comentaris literaris, sensacions, activitats, fragments de contes i, a més, proposo jocs literaris amb premis inclosos. Ja he penjat la vuitena proposta. Et convido a visitar el meu bloc i a participar en els seus jocs.
http://jmtibau.blogspot.com

Gustau Moreno said...

Que la gent ho sàpigue no és garantia de gran assistència. Tot depèn de l'interès que puga tenir l'acte, per a ser sincers... Potser el que per a tu és molt interessant, a la gran majoria no els importa. També cal tenir en compte l'hora en què es fan les coses.

Unknown said...

es cert que no totes les coses interessen a tothom, jo en aquest cas em referia a mi mateix, que sí que m'interessava el tema i vaig estar a punt de no anar per no saber-ho.
molts cops ens enterem de les coses quan ja han passat, i és una pena, ja que crec que som prou població per diversificar les opcions i poder elegir a quina volem a anar