Monday, June 18, 2007

El Barça va com Catalunya...

Ahir es va decidir la lliga espanyola, el barça tot i complir en l'últim partit de lliga a Tarragona no va poder guanyar el títol que va anar a parar a les vitrines de l'etern rival, el realisim, que ja en porta 30 de guanyades.
El més fotut de tot, és la poca trempera que, al menys a mi em va provocar l'ultima jornada, només uns minuts, quant guanyava el mallorca vaig estar mirant el partit, pero res més.
I penso que el futbol és un reflex de la politica i del govern del país, tenim un govern destrempat, i un president que si d'alguna cosa es caracteritza es de la seva grissó, del seu poc entusiasme.
El problema aqui es que el govern s'ha contagiat pel poc entusiame del seu president i és un govern que per no provocar, per no ofendre, es queda sense fer res, i desde Madrid ens la estan fotem per tots els costats.
Crec que mereixem alguna cosa millor. Em fa gracia quan els socialistes li diuen a Mas que ha perdut ja dues eleccions, on??? jo l'he vist guanyar les dues eleccions a les que s'ha presentat, un altra cosa es que no governi.
Ara venen eleccions generals, a Espanya es decideix molt del futur de Catalunya, i el Barça ha perdut la lliga, és la primera lliga que es perd amb Zapatero, crec que es un mal presagi... aiaiaiai que veig el futur ple de ocells blanc i crec que són gavines blanques...

No comments: