Wednesday, December 05, 2007

Antoni Bassas



Aquesta setmana el Sr. Joan Ferran, portaveu adjunt del parlament del PSC, ha fet unes declaracions criticant durament el nacionalisme de Tv3 i de Catalunya Radio, i ha criticat fortament al periodista Antoni Bassas, conductor del programa El Matí de Catalunya Radio.




Parlar de l'Antoni Bassas és parlar segurament del periodista amb més pretigi de Catalunya, i un dels pocs que es manté a Catalunya Radio després de la neteja étnica que va fer el PSC i el tripartit, i es va mantenir perque era el lider d'audiencia i ho continua sent.


Molts matins si estic al cotxe sintonitzo la radio i em surt l'Antoni amb l'informació i l'opinió, sempre amb educació i sense faltar a ningú, res a veure amb altres periodistes d'altres cadenes que deuen agradar més al Sr. Ferran com la COPE.


El que no entenc es que encara ens intenten dir que PSC i PSOE son coses diferents, que el PSC té unes connotacions nacionalistes catalanes, quan un dels seus membres fa declaracions que hagues firmat qualsevol de la COPE i que només han aplaudit la gent del PP i Ciutadans, i clar està, el presidente José Montilla.


Espero que Antoni Bassas continui fent el programa que fa, i que la censura que li volen aplicar els faci mal als que la volen aplica que semblen més feixistes que no pas socialistes.


Fins ara Tv3 era la teva, ells volen convertir-la en la seva, com han fet ja amb tv1, volen que les televisions públiques siguin governamentals, que segueixin els dictats del govern com ho fa Canal 9 o Telemadrid, però es clar si fem les coses igual que el PP, que diferencia al PSOE del PP? Jo pensava que l'esquerra feia les coses de manera diferent peró en personatge com el Joan Ferran ja es veu que no.

No comments: