Tuesday, June 01, 2010

La falsetat dels mitjans

Vivim en un pais, on els mitjans de comunicació estan totalment manipulats pels partits polítics.
Això ja es greu de per si, però empitjora quan parlem dels fets d'aquesta setmana de la Flota de la llibertat.
Jo puc entendre que hi hagi cert antisemitisme, d'acord que hi hagi uns certs columnistes que condemnin a Israel, però d'aqui a la burda manipulació que s'esta fent dels fets hi ha massa distancia.
Anem per parts, unes quantes ONG's pro Hamas volen trencar el bloqueig que pateix Gaza, amb una serie de vaixells, i de nit, l'exercit israelià els avisa que no els permetrà passar però que si volen els garanteix que l'ajuda que porten serà repartida, la resposta dels cooperants es negar-se i continuar avançant.
Soldats israelians pujen als vaixells i es troben dins d'una batalla campal amb ganivets, pals de ferro, i fins i tot armes de foc ( hi ha imatges per la xarxa molt clares, de com actuen els pacifistes) els soldats israelians al veure que es juguen la vida no els queda més que obri foc.
Israel presenta imatges, soldats ferits greus i un informe detallat del que ha passat, però no patiu a les televisions del nostre país això no ho veurem, nomes imatges negatives d'israel i condemna per part dels païssos arabs, no democratics la majoria.
Fins i tot tv3, la seva, ens mostra imatges totament manipulades dels fets, no es conta que ha passat sinó que es dona una opinió, i sempre una opinió pro Hamas i antiisrael, això es periodisme?
Hem fa vergonya viure en un país tant manipulat mediaticament . Que canviin als periodistes que no informen, la gent s'ha de formar una opinió propia despres de saber els fets, no que li diguin el que ha de pensar.

No comments: