Friday, February 08, 2008

Primaries demócrates

L'altre dia va ser el super-dimarts als Estats Units, els democrates es van decantar, sobretot als estats grans per Hillary Clinton, tot i que Barak Obama, va mantenir la distancia i les coses encara estan obertes.






Fredament podem dir que estaria molt bé que guanyes Obama les primaries, però no el veig preparat per enfrentar-se als republicans en les eleccions, ja que considero que està massa a l'esquerra per poder guanyar les eleccions generals.


Crec que Hillary, tot i no tenir una omatge tant bona com Obama, esta més preparada i es més pracmàtica per poder guanyar vots als votants més indecisos, la gent que dubta si vota demócrata o republica no votarà mai a Obama, ja que és massa radical.






Jo sempre he dit que vull votar a les eleccions amaricanes , i vull votar a Hillary per que sigui la primera presidenta de la historia.


Espero que la gent voti a Hillary i pugui guanyar al Mcain i tornar a tindre una presidencia democrata, on el més important no és a qui es bombardeja sino les becaries...

No comments: