Saturday, January 05, 2008

Nadal Jove 2007

Com qui no vol la cosa ja ha passat el nadal, i amb ell el parc de nadal de Tortosa el Nadal Jove, que tinc el plaer d'ajudar a organitzar des de fa la pila d'anys.
Aquest ha estat un Nadal Jove especial ja que canviaven el lloc on es feia, passavem del parc municipal al pavelló firal de remolins, i crec que el canvi ha estat encertat, tot i que els ultims dies de preparació semblava que no arribariem, al final ha sortit un saló digne, del qual els nens crec que han pogut disfrutar i xalar durant aquests dies.
Sembla que no però més de 100 persoens treballen cada dia per tirar endavant el nadal jove, la gran majoria joves voluntaris, que deixen les vacances de nadal a un costat per estar amb els nens.
Hem tingut més gent que l'any anterior, i crec que em possat la primera pedra per fer un certament a l'any 2008 molt millor, ara ja sabem com fer-ho, ara es quan ens hem de mirar en altres salons nadalencs molt més consolidats com el de Reus, que tenen pavelló firal com el nostre.
Ara no tinc ganes de parlar del pavelló firal, que ho faré un altre dia, ja que "no es oro todo lo que reluce" ni molt menys, però això ja és un altre tema...

3 comments:

Enric Simó i Sabaté said...

Felicitats Josep,

Ànims i endavant, que l'edició del 2008/09 continue en la mateixa línia.

Cinta said...

Com a mare i usuaria del Nadal Jove, he de dir que va estar fantàstic, que la majoria de les persones voluntàries estaven molt pendent de la canalla i que l'equip d'organització ho ha fet molt bé.
Felicitats i fins l'any vinent.

Anonymous said...

World Of Warcraft gold for cheap
wow power leveling,
wow gold,
wow gold,
wow power leveling,
wow power leveling,
world of warcraft power leveling,
world of warcraft power leveling
wow power leveling,
cheap wow gold,
cheap wow gold,
buy wow gold,
wow gold,
Cheap WoW Gold,
wow gold,
Cheap WoW Gold,
world of warcraft gold,
wow gold,
world of warcraft gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold
buy cheap World Of Warcraft gold g3u6y7mk